top of page
vétérinaires_canisfelis_cabinet_veterinaire_bruxelles_2.JPG.JPG

Hond of kat steriliseren, orthopedie of chirurgie. Bekijk onze specialiteiten

Onze dierenartsen

Dr Pascal VAN HAELEN Dierenarts Ganshoren Bruxelles

Dr Pascal VANHAELEN

Na het behalen van zijn veterinair diploma (specialisaties: chirurgie, orthopedie en endoscopie) in 1984 richtte Dr. Van Healen in datzelfde jaar zijn eigen praktijk op: Canis Felis. Na enkele jaren is deze laatste omgevormd tot een echte multidisciplinaire dierenartsenpraktijk en is haar team gegroeid. Altijd even nieuwsgierig en geduldig als toen hij begon, is hij ook aanwezig om te zorgen voor de dieren die ons bezoeken.

Dr. Laure DE LEENER Dierenarts Ganshoren Brussel

Dr Laure DE LEENER

Afgestudeerd aan de faculteit van Luik in 1998, vervoegde ze zo snel mogelijk het team van Canis Felis.
Professioneel en betrokken geeft zij consulten op het gebied van huisartsgeneeskunde,  gemak en echografie. Ook zorgt zij voor dieren met gedragsstoornissen.

Dr. Samuel PELGRIMS Dierenarts Ganshoren Brussel

Dr Samuel PELGRIMS

​Dr. Pelgrims ontdekte Canis Felis voor het eerst tijdens zijn laatstejaarsstage. Na zijn afstuderen aan de ULG kwam hij ons team versterken als een van onze vaste dierenartsen. Hij
biedt algemene medische en dermatologische consultaties, evenals röntgenfoto's en anesthesie. Kalm en geruststellend tijdens consultaties, is hij ook begiftigd met een grote kalmte om noodsituaties of moeilijke gevallen te beheren.

Dr. Sara HADER Dierenarts Ganshoren Brussel

Dr Younes CHAOUCHE

Afgestudeerd in 2019 aan het Hassan-II Agronomic and Veterinary Institute in Rabat (Marokko),  kwam ons team versterken als interne stagiaire in maart 2021. Rustig en zorgzaam is Dr. Hader aanwezig op consultaties voor kleine huisdieren (honden en katten) onder toezicht van onze aangewezen dierenartsen.

Onze dierenartsassistenten

Clémence DE GRAER Dierenartsassistent Ganshoren Brussel

Sinds haar jeugd helpt Clémence rampzalige dieren, bijvoorbeeld door verlaten katten op te vangen. Na haar opleiding veterinaire zorg te hebben afgerond, trad ze in dienst bij onze
team in 2020. Ze blijft dan ook dagelijks voor de dieren zorgen door bij Canis Felis te werken.

Dierenartsassistent Ganshoren Brussel

Na in een heel ander vakgebied te hebben gewerkt, besluit deze dierenliefhebber een opleiding tot dierenartsassistente te volgen. Daarna heeft ze met succes stage gelopen bij Canis Felis. In 2017 trad ze officieel toe tot het team om  blijven bijdragen aan het dierenwelzijn.

Après avoir travaillé dans un domaine totalement différent, cette amoureuse des animaux décide de suivre une formation d’assistante vétérinaire. Ensuite, elle effectue avec succès un stage chez Canis Felis. En 2017, elle rejoint officiellement l'équipe pour continuer de contribuer au bien-être des animaux.

Clémence DE GRAER

Tiziana ATZORI

bottom of page