Consultaties op afspraak alle dagen van 9u tot 19u.
Vrije consultaties : maandag-woensdag-vrijdag : 17u à 19u.
Zondag : 10u à 12u.

Ons team: Dr. VANHAELEN, Dr. DELEENER, Dr. PELGRIMS, DR MICHAUD, DR MAYNE
Clémence, onze nieuwe assistente en Tiziana onze vaste assistente

Contacteer uw dierenarts spoeddienst

Dierenartsen van wacht in Brussel

Om uw kleine metgezel te helpen biedt de praktijk Canisfelis een spoeddienst van dierenartsen in Brussel. Wij ontvangen u 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 in Ganshoren voor raadplegingen en spoed.

Onze dierenarts van wacht verzekert u een optimale behandeling van uw (exotische) huisdieren. Maak gebruik van onze snelle en professionele service, ongeacht de situatie:

  • Verwondingen

  • Ziekte

  • Bloedanalyse

  • Hospitalisatie

  • Heelkundige spoedinterventie

Twijfelt u over de gezondheidstoestand van uw huisdier?

Neem contact met ons op voor meer informatie van onze dierenartsen

+32 2 427 31 82

VETERINAIRE spoedONDERZOEKEN

De resultaten van de analyse zijn beschikbaar binnen het halfuur om een snelle en aangepaste ingreep te verzekeren. Wij zijn gepassioneerd door dieren en we willen ze helpen en alle onnodige pijn vermijden. Elke behandeling wordt met zachtheid uitgevoerd om het vertrouwen van uw huisdier te winnen en vooral stress te vermijden.

Is uw hond gewond geraakt tijdens het wandelen? Lijkt uw kat ziek? Wacht niet langer en maak op welke dag van de week dan ook een afspraak in onze veeartsenpraktijk op de Jettelaan 331 in Ganshoren. Wij beschikken over een apotheek om u meteen alle nodige medicijnen voor elke behandeling te leveren en we geven u raad over voeding en dagelijkse verzorging. Aarzel niet om contact op te nemen: ons team begeleidt u stap voor stap en waakt over de goede gezondheid van uw kleine metgezel.

Bel ons om van onze dierenarts spoeddiensten gebruik te maken of kom langs bij onze praktijk in Ganshoren.